Még egy váltás a Helyszínelőknél

Vágólapra másolva!
A televíziózás történetének krimijeit megújító A helyszínelők még egy főszereplőt veszít el: Gary Dourdan lép ki.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel kiderült, hogy Jorja Fox kiszáll a sikeres sorozatból, két héttel ezelőtt pedig az volt a hír, hogy a főnököt alakító William Petersen csak egy évadra írt alá, és azután alighanem elhagyja a szériát a színházi ambíciókkal bíró színész. Az exodus a jelek szerint nem áll meg itt, mert Gary Dourdan - vagy a CBS/Paramount - is úgy döntött, hogy az évad végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg.

Ha a Warrick Brownt alakító színész is kiszáll - márpedig erre igen nagy a valószínűség - akkor új szereplőt hozhatnak be a sorozatba, ami mindig rizikós, mert nem feltétlenül növeli a nézettséget, ugyanis sokan a megszokott, már-már családtagnak számító arcok miatt kapcsolnak oda. Az elkeseredett Dourdan-hívőknek mindazonáltal nem kell táblákkal felvonulniuk a stúdió előtt, mert az Entertainment Weekly szerint visszatérő sztárvendégként még többször feltűnhet a következő évben is.

Itthon A helyszínelők évek óta a Viasat3 egyik legnézettebb műsora, első spin-offja, a CSI: Miami helyszínelők pedig az RTL Klubnak visz sok tévézőt, még akkor is, ha korábban épp a Viasaton látott részeket ismétlik.