Szellemek költöznek a tévébe

Vágólapra másolva!
A Zone Reality májusban olyan programokat tűz műsorra, amelyeknek a szellemek lesznek a főszereplői: négy kísérteties sorozatot láthat a néző hétköznaponként 20.15-kor.
Vágólapra másolva!

A Kísértetjárta otthonok-ban olyan házakat mutatnak be, ahol a tulajdonosoknak elegük van a megmagyarázhatatlan kopogásokból, elmozduló tárgyakból, és már nem is mernek a saját házukban nyugovóra térni. A műsor készítői Mia Dalon médiumot hívták segítségül, akinek feladata, hogy kapcsolatba lépjen a túlvilág lakóival és kiderítse, hogy ki vagy mi áll az egyes otthonokban hallható furcsa hangok és jelenségek mögött.

A Szellemvadászat című sorozatban három bátor új-zélandi, Michael, Brad és Carolyn összeszedik minden bátorságukat, hogy felkutassák Új-Zéland kísértetlakta vidékeit. Számtalan olyan kísérteties helyet keresnek fel, ahol az emberek megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztaltak, mint például egy elhagyatott elmegyógyintézetet, a Waitomo Caves Hotelt, a christchurchi Riccarton-házat és a wellingtoni St. James Színházat.

A Zone Reality első saját sorozatában, a Túlvilági oknyomozók-ban, Nagy-Britannia legismertebb médiumai dolgoznak megoldatlan rendőrségi ügyeken. A sorozatban olyan valódi nyomozásokat kísérhetünk végig, amelyek zavarba ejtő gyilkosságokra, és érthetetlen eltűnésekre próbálnak fényt deríteni. A sorozat minden egyórás epizódjának középpontjában egy-egy olyan megoldatlan bűneset áll, amelynek kapcsán családok keresnek elfogadható magyarázatot azokra a rejtélyekre, amelyek szeretteik túl korai halálát veszik körül.

A Jane Goldman nyomoz című sorozatban választ próbálnak találni számos megmagyarázhatatlan jelenségre. A műsorvezető itt minden alkalommal egy-egy újabb misztikus képességet igyekszik elsajátítani a paranormális jelenségek szakértőitől.