A legszexisebb tévés nők

Vágólapra másolva!
Az FHM férfimagazin - mint minden évben - idén is kiadta a világ 100 legszexisebb nőjének névsorát, amely az olvasók voksai alapján állt össze. Az interneten keresztül most is több millióan szavaztak, így nincs mit csodálkozni azon, hogy a tévé képernyőjén látható, sorozatokban szereplő hölgyekből is sokan felkerültek a listára. Közülük csemegéztünk, nézze meg galériánkat is!
Vágólapra másolva!

A 100-as lista utolsó helyén Britney Spears áll, aki pszichiátriai kezelése, fejének kopaszra borotválása után is még éppen befért a legszexisebb nők közé. Az énekesnő egyébként, úgy tűnik, újra magára talált, a How I Met Your Mother című sitcom vendégszereplőjeként már régi fényében láthattuk viszont. Az első helyet Megan Fox szerezte meg, akinek a Transformers-ben való szereplése után jelent meg egy csinos fotósorozata az FMH-ben. A teljes lista itt olvasható, de lássunk néhány hölgyet azok közül, akiket kifejezetten valamely tévésorozatból ismerhetünk - természetesen hátulról haladunk.

90. Summer Glau

A Firefly-ból vagy a 4400-ból is ismert Summer Glau 2008-ban a Terminator-filmek nyomán készült sorozattal, vagyis a The Sarah Connor Chronicles-zel lopta be magát a férfiak szívébe. A színésznő itt a robotot játssza, aki segíti John Connort az emberiség megmentésében. A lány bevonása érdekes színt adott a történetnek, hisz kétségtelen, hogy ő és John vonzódnak egymáshoz, kapcsolatuk beteljesedése viszont technikailag lehetetlen.

59. Eva Longoria

A Született feleségek legszexisebbnek tartott tagja, a sorozatban a temperamentumos Gabyt játssza. Rendre felröppennek a pletykák arról, hogy ott akarja hagyni a Lila Akác közt, de eddig még kitartott a sorozat mellett, amely pénteken már a TV2-n is a negyedik évadját kezdte. Első tévés szerepét a Beverly Hills 90210 egyik epizódjában kapta, de a Született feleségek előtt inkább modellként, reklámarcként volt ismert.

Szerinted ki a legszebb magyar tévés személyiség?

57. Jennifer Love Hewitt

A tévénézők körében kétségtelenül a Szellemekkel suttogó főszereplőjeként, a halottlátó Melindaként lett ismert, bár előtte is szerepelt itthon kevéssé ismert (és a tengerentúlon sem túl sikeres) sorozatokban. Igazi népszerűségre a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorral tett szert, de gyerekfilmekben is szeret szerepelni: láthattuk mindkét Garfield-filmben, és szinkronszínészi munkát vállalt például a Hüvelyk Matyi és Hüvelyk Panna kalandjai-ban. Love Hewitt emellett énekel is, több lemeze megjelent.

49. Katherine Heigl

A Grace klinika csinos rezidense, Izzie Stevens a sorozatban is megmutatja nőiességét, hisz a történet szerint korábban fehérnemű-modellként kereste meg az egyetemre valót. Alakításáért kétszer jelölték Golden Globe-ra, az Emmy-díjat pedig meg is kapta. A kórházi sorozat előtt a Roswell-ben és egy sor jelentéktelen filmben láthattuk, tévés sikere óta olyan romantikus vígjátékokban szerepelt, mint a Felkoppintva vagy a 27 idegen igen.

Forrás: Getty Images

Katherine Heigl autogramokat osztogat

42. Jennifer Aniston

Bár Anistont számos mozifilmben (Ő az igazi, Hivatali patkányok, A Minden6ó) láthattuk, sőt A Téglá-val a producerkedésbe is belekóstolt, a Jóbarátok tíz évadja miatt elsősorban tévés színésznőként tartjuk számon. Rachel szerepében a sitcom hihetetlen sikeréhez tette hozzá a magáét, aminek meg is lett a jutalma: a két utolsó évadban a színésznő (és öt társa) egymillió dolláros gázsit kapott epizódonként, alakításáért pedig Golden Globe- és Emmy-díjban részesült.

Evangeline Lilly a Lost-ban

37. Evangeline Lilly

A Lost - Eltűntek-ben Kate-et játssza, és ezzel az egyik legnépszerűbb sorozat talán legnagyobb rajongótáborral rendelkező színésznőjévé lépett elő. A népszerűséget viszont nem viseli jól, többször ott akarta hagyni a sorozatot, mert idegesíti, hogy lépten-nyomon felismerik. Amúgy sem az a kimondott sztáralkat: tizennégy éves korától kezdve gyermekvédelmi önkéntesként dolgozott, majd diplomáciai tanulmányokat folytatott, és egy időben állítólag még a Fülöp-szigeteki őserdőkben is élt egy misszionárius csoporttal.

Szerinted ki a legszebb magyar tévés személyiség?