A Társulat: félmillió a másik Rékának

Vágólapra másolva!
Különdíjat adnak Torma Emesének, aki a Társulat szereposztó műsorában, a Réka-szerepdöntőben végül alulmaradt Herczeg Flórával szemben.
Vágólapra másolva!

Az MTV show-jában legutóbb Torma Emese és Herczeg Flóra vívott párbajt Koppány lányának szerepéért. A zsűri öt tagja közül négyen Torma Emesét látták jobbnak, míg a végül megszólaló Szikora János, a zsűri elnöke, a jubileumi előadás rendezője - nem kis meglepetésre - Herczeg Flórát választotta a szerepre.

Nem csak a tévézők lepődtek meg, hanem maga Gundel Takács Gábor, a műsorvezető is, aki kétszer is visszakérdezett, a fellépő személy nevét tudakolván. Alföldi Róbert is azonnal megérezte a feszültséget, és mielőtt a közönség zúgolódni kezdett volna, védelmébe vette a zsűrielnököt, mondván, mindig szent a rendező döntése, hiszen övé a felelősség is.

Torma Emese ezen a héten szombaton, az István-szerepdöntő előtt, tekintettel kitűnő szereplésére és az elért szavazati arányra az eddigi szerepdöntők nyerteseihez hasonlóan átveheti az 500 ezer forintos bankkártyát, és lemez-előszerződést is kap - közölte Rosta Mária producer.

A díszbemutatón Réka szerepét - Szikora János döntésének megfelelően - Herczeg Flóra énekli. Rosta Mária és a rockopera egyik szerzője, Bródy János is cáfolta azt az interneten megjelent értesülést, miszerint Torma Emese felkérést kapott arra, hogy később mégis elénekelje Réka szerepét a produkcióban. Ezzel kapcsolatban Bródy János az MTI-nek kijelentette, hogy a szerzők semmilyen módon nem szólnak bele a televíziós produkció szereposztásába.