Egy doki eltűnhet a Grace klinikáról

Vágólapra másolva!
A US Weekly arról ír, hogy az Izzie-t játszó Katherine Heigl ott szeretné hagyni a Grace klinika stábját.
Vágólapra másolva!

A híresztelések szerint dr. Izzie Stevens, vagyis az őt alakító Katherine Heigl legszívesebben távozna a Grace kliniká-ról, hogy filmes karrierjét egyengesse. A színésznő a kórházi sorozat sikere után két romantikus vígjátékban, a Felkoppintva és a 27 idegen igen című filmekben is főszerepet játszott.

Egy bennfentes szerint Heigl nehezen viseli a hosszú, fárasztó munkanapokat, amik egy sorozat forgatásával járnak, inkább játszana mozifilmekben, amik csak ideiglenes munkát biztosítanak.

Másrészről a népszerűség kérdése is izgatja a színésznőt, ezért sem szeretne beleragadni Grace klinika-beli szerepébe. "Láttuk, hogy mi történhet olyasvalakivel, mint Jennifer Aniston, aki eszméletlenül sikeres volt a tévében, de úgy tűnik, hogy egy nagyfilmet nem képes elvinni" - nyilatkozta az "informátor".

A forrás ugyanakkor azt is közölte, hogy szerződése még jó ideig az orvosi sorozathoz köti Heiglt, így nem biztos, hogy sikeres lesz a dobbantás. Egyébként az is elképzelhető, hogy az egész információ kacsa: egy április elején felröppent hasonló hírt a színésznő egyből megcáfolt, azt mondta, nagyon jól érzi magát a Grace klinika stábjában.