Híres kalandor a Duna TV-n

Vágólapra másolva!
Új sorozat indul a Duna TV-n Arséne Lupin visszatér címmel, melyben a legendás szélhámos kalandjait követhetjük nyomon. 
Vágólapra másolva!

Arséne Lupin híres kalandor, aki nem mindennapi személyiséggel rendelkezik: Robin Hood nagylelkűségét, Sherlock Holmes éles eszét és Don Juan csáberejét egyaránt magáénak tudhatja. Előtte nincs zárt ajtó (hisz képes betörni bárhova), és ha rajta múlik, egyetlen titok sem marad megfejtetlenül.

Kalandjait 1905-ben kezdte el papírra vetni Maurice Leblanc - a történeteknek olyan sikerük lett, hogy többen azt feltételezték, Lupin nem is kitalált személy, hanem valóban létezik. Nem csoda, hogy a könyvek nyomán több filmes és tévés feldolgozás is született, legutóbb 2004-ben készült egy francia kasszasiker.

A Duna Televízió egy 1989-es, nemzetközi koprodukcióban készült változatot tűz műsorára, melyben Francois Dunoyer játssza a címszerepet. A színészt többek között A magányos zsaru című krimiben is láthattuk, Jean-Paul Belmondo oldalán.

Az első részt május 14-én, szerdán 9 órai kezdettel láthatják az érdeklődők: a későbbiekben szerdánként ugyanebben az időpontban, péntekenként pedig 8.25-től peregnek a további epizódok, összesen tizenkettő.