Űrből jött, kés alá megy

Vágólapra másolva!
A Battlestar Galactica egyik főhőse, Kara "Starbuck" Thrace a Kés/Alatt következő szezonjában is feltűnik - nem ő az egyetlen új szereplő.
Vágólapra másolva!

A magyarul Kés/Alatt címmel fordított Nip/Tuck-ban öt évad alatt már rengeteg híresség megfordult kisebb-nagyobb szerepben, köztük olyanok, mint Brooke Shields, Anne Heche, Alanis Morissette vagy éppen a Dallas Jockey-ja, Larry Hagman.

A következő, hatodik évadból is ismerünk legalább két új szereplőt: az egyik az itthon Csillagközi romboló címmel vetített Battlestar Galactica Thrace századosa, vagyis Katee Sackhoff. A színésznő a hírek szerint négy epizód erejéig tűnik fel a Kés/Alatt-ban, és egy doktornőt fog alakítani.

Sackhoffot egy másik klasszikus sorozat újrájában (a Battlestar Galacticá-nak a hetvenes években született az eredetije), a Bionic Woman-ben is láthattuk, de a nézők szívébe egyértelműen Kara Thrace-ként lopta be magát. A Chicago Tribune tavalyi szavazásán az olvasók legkedveltebb tévés karakterének bizonyult, a "döntőben" egyenesen a 24 főhősét, Jack Bauert utasította maga mögé.

A Kés/Alatt hatodik szezonjában egyetlen rész erejéig láthatjuk a mozisztárt alakító Morgan Fairchildot is, akinek az arcát biztosan ismerjük pár sorozatból vagy tévéfilmből. A Jóbarátok-ban Chandler édesanyját játszotta, emellett olyan szériákban tűnt fel, mint a Roswell, a Hetedik mennyország vagy az Angyali érintés.