A Lost-szigetről a rendőrségre

Vágólapra másolva!
A Lost-ban Michael Dawsont alakító Harold Perrineau egy új sorozatban rendőrt fog játszani.
Vágólapra másolva!

Harold Perrineau kiszabadult a sziget fogságából, és a Lost-tal jött siker hullámain új vizekre evez: szerepet kapott a Lost-ot is futtató ABC készülő sorozatában, a The Unusuals-ben, amely - címéhez híven - egy nem mindennapi rendőrörs életét mutatja be.

A komikus és drámai elemeket vegyítő széria New York egyik körzetében játszódik, Perrineau pedig egy itt dolgozó, Leo Banks nevű rendőrt alakít, aki egyfolytában, még az irodában is magán tartja golyóálló mellényét, mert annyira fél attól, hogy lelövik.

A sorozatból egyelőre az egyórás pilot készül, aminek sikerétől függ a széria további sorsa. Perrineau-nak azonban nincs miért aggódnia, ha a The Unusuals nem is jön össze, még mindig akad számára munka, idén ugyanis két filmben láthatjuk: az egyik a Your Name Here, amely William J. Frinck sci-fi szerző utolsó napjait meséli el, a másik pedig a nagyobb részt börtönben játszódó Felon.

A színész a Lost-on kívül ismerős lehet a Mátrix-trilógiából vagy a Rómeó és Júlia Baz Luhrmann-féle feldolgozásából. Ezenkívül több tévésorozatban is vendégszerepelt, olyanokban, mint a Vészhelyzet, az Esküdt ellenségek, a Haláli hullák vagy a Helyszínelők.