Felveszi a kesztyűt a TV2

Vágólapra másolva!
A legnagyobb show-k, a legdrágább filmek nem nyáron mennek a tévékben, mert ilyenkor a készülék előtt gubbasztó nézők száma is csekély. Új sorozat azonban mindig akad - most épp a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Tegnap az RTL Klub nyári ajánlatából szemezgettünk, ma megnézzük, mivel rukkol elő a TV2: annál is inkább aktuális ez, mert június 9-től, hétfőtől új, nyári műsorstruktúrával jelentkezik a csatorna.

Az új sorozatok között szerepel a hétfőtől kezdődő, napi rendszerességgel jelentkező, Amerikában is sikert aratott Dokik (Scrubs) című sorozat, amely az orvosi egyetemről frissen kikerült fiatal orvosok mindennapjait mutatja be. Hetente kísérhetik figyelemmel a nézők a hétfőnként jelentkező Életfogytig zsaru (Life) című sorozatot, melyben a főhős, Charlie Crews detektívfelügyelő 12 évet töltött börtönben - gyilkosságért. Odaadó ügyvédjének köszönhetően azonban, ennyi év után sikerült bebizonyítaniuk, hogy ártatlanul ítélték el, a rendőrség így kénytelen újra állományba venni, ő pedig nyomozni kezd a régi ügyben.

Szintén új heti sorozat a hétfőnként vetített Gyilkos körök (Mystére) című misztikus francia sorozat. A sorozat hősnője, Laure de Lestrade sikeres, fiatal nő, aki szomorú titkot őrizget magában: édesanyja 15 éve nyom nélkül tűnt el egy éjszaka. Egy napon azonban anyja volt házától nem messze, furcsa gyülekezetre lesz figyelmes, és kiderül, hogy az embertömeg egy hihetetlen formájú és méretű gabonakör miatt gyűlt össze. Az X-Akták és a sci-fik kedvelőnek ajánlott.

A Dokik mellett lesz másik orvosos sorozat is: szerdánként kerül a képernyőre az Agy-kontroll, heti dózisokban. Az új széria egy csapat New York-i agysebészről szól. Ugyanezen a napon lesz az Eureka című heti sorozat, ami a sci-fi rajongók figyelmét kötheti le. Ezt vetítette már a TV2: a kormány egy látszólag ártalmatlan faluba gyűjti össze a legnagyobb zseniket, így furcsa dolgok történnek a településen. Szintén szerdán jön a Hősök második évadja - ez a sorozat az USA-ban igen népszerű, itthon a ragyogó kezdés után erősen visszaesett, holott fordulatban, látványban és jó nőben nincs hiány.

Péntek esténként a Holló - Út a mennyországba című kanadai akcióthriller-sorozaton borzonghatnak a téma rajongói. Rex felügyelő is újra feltűnik a képernyőn, méghozzá minden hétköznap délután. Ezen kívül még a Csillagkapu 8. évadjának részeit tekinthetik meg a nézők minden csütörtökön. A június 16-ával kezdődő héttől pedig új német sorozat, a 8 nap - Végzetes emlékek című krimisorozat jelentkezik minden hétfő este.

Folytatódik a Hal a tortán is, 20.15-től, ma főszerepben Demcsák Zsuzsával. Mellette Azurák Csaba, Kovács Áron, Rubint Réka és Kozsó a heti vendéglátók.