Jóbarátok-Monica kimászik a mocsokból

Vágólapra másolva!
A Tvguide információi szerint vége a Dirt-nek, azaz Courteney Cox Arquette új munka után nézhet.
Vágólapra másolva!

Itthon a Viasat3 vetítette a Dirt című sorozatot, a Dexter-rel párban: mindkettő egy különleges, nem hétköznapi világba vitte a nézőt. Míg utóbbi egy szociopata sorozatgyilkos, rendőrségi vérnyomelemzőn át mutatta be a világot, a Jóbarátok Monicája, itt Lucy Spiller, azaz Courteney Cox Arquette egy bulvárlap főszerkesztőjeként tündökölt.

A sorozat azt mutatta be, miképp működik a bulvársajtó olyan helyen, hol egyfelől lecsapnak minden szaftosnak ígérkező témára, másfelől maguk is alakítják a helyi hírességek életét, különféle trükkökkel. A széria igyekezett bemutatni kíméletlen fordulatokkal a kokainon élő, szétcsúszott és depressziós, hol homoszexuális, hol aszexuális hollywoodi sztárokat, a hullák fotózását is vígan bevállaló, egy jó képért akár fél napot is faágon töltő paparazzók életét. Courteney Cox Arquette már a Jóbarátok-ban is kemény csajt játszott, itt aztán tényleg egy határozott, cinikus, ambiciózus és szívós nőszemélyt alakított, felettébb hitelesen.

A sorozatot - melyet igencsak feldobott még a tökéletesen zakkant, skizofrén Don Konkey-t alakító Ian Hart - 2007-ben kezdték vetíteni. Januárban startolt, tehát midseason-sorozat volt, és az első 13 rész után még továbbot intettek neki, de nem jöttek a jó számok - ellenben a kasza igen.