Nem szabadulunk Merlinitől

Vágólapra másolva!
A szabadulóművész miután összeveszett és pereskedett az RTL Klubbal, most a TV2-n tűnik fel minden este.
Vágólapra másolva!

David Merlini hosszan pereskedett az RTL Klubbal, így nem meglepő, hogy nem ezen a csatornán tűnik fel, hanem a TV2-nek írt alá. Mint korábban megírtuk, a másodfokú bíróság megállapította, hogy az RTL Klub egy régi műsorterv kapcsán tett kijelentéseinek egy része megsértette Merlini személyhez fűződő jogát, és a csatornát 20 millió forint nem vagyoni kár megfizetésére és közlemény közzétételére kötelezte.

Az illuzionista a részére megítélt összeget inkasszóval hívta le anélkül, hogy - a kialakult gyakorlatnak megfelelően - a teljesítésre az RTL Klubot felhívta volna. Ezt is nehezményezte a csatorna, mert ugyan jogszerű, de nem felel meg a gyakorlatnak: ilyenkor illik felszólítani a másik felet az önkéntes teljesítésre. "A csatorna a további jog adta lehetőségeket, beleértve a közzétételi kötelezettsége felfüggesztésének kérését, ki fogja használni, így az ügyben végső soron a Legfelsőbb Bíróság dönthet" - állt akkor a csatorna közleményében.



Most a TV2-nek írt alá, legalábbis öt forgatási napra. A szabadulóművész a csatorna főzős reality egyik tagja lesz mától, péntekig a képernyőn tűnik fel. Társai közt felbukkan Szekeres Nóra, két énekes, Judy és Emilio, és Katus Attila tréner.