Trükközik az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Született nyomozók címmel indítja az RTL a Women's Murder Club-ot, amiről a tévézők nagy része a TV2-n futó Született feleségek-re, mások pedig a Született gyilkosok mozifilmre asszociálhatnak.
Vágólapra másolva!

Június 30-án, hétfőn indítja az RTL Klub a Women's Murder Club-ot, melynek címére ezúttal nem hirdettek névadási versenyt, mint tették azt a Private Practice esetében. A sorozat a hazai keresztségben a Született nyomozók címet kapta, ami furfangos névadás, mivel egyes tévézők akár azt is hihetik, hogy a négy nyomozó nőt középpontba állító szériának bármi köze lehet a Lila Akác köz intrikára, furkálódásra mindig hajlamos asszonykáihoz.

Az USA-ban 2007 októberében bemutatkozott Született nyomozók középpontjában Lidsay Boxer áll (Angie Harmon alakítja), három ügyes és okos nővel együtt oldanak meg különféle eseteket. Az első részben az asszonyok egy meggyilkolt riporter, újságíró ügyében nyomoznak, a másodikban egy lövöldözés adja az alapot, ugyanis hat lövéssel valaki leterít három utast is. A harmadik részben sem egy elveszett lepkegyűjtemény vagy egy eltűnt pincsi után folyik a hajsza, halott itt is akad: egy nő öt év után randira megy, de az nem sül el túl jól, mert tetemét egy utcai prostituált fedezi fel valamivel később.

A sorozat szűk két hét múlva tűnik fel itthon, egy órával előtte pedig a nézők sok régi, kedves ismerőssel találkozhatnak, ugyanis visszatérnek Michael Scofieldék. A szökés második évadja nem hozott rossz számokat, de az elsőhöz képest mindenképp csökkent a nézettség, így az RTL nem vár őszig, már június végén beveti a rendkívül fordulatos sorozat harmadik évadját.