Frissít a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
A TV2 szappanoperája új szereplőket keres, azaz itt a lehetőség: aki szívesen lenne műtétre váró aggódó beteg vagy tinédzser amorózó, jelentkezhet.
Vágólapra másolva!

A hosszan hömpölygő szappanoperáknál rendszeresen vannak szereplőválogatások, hiszen az alapcsapat is változik pár hónap, pár év után, és mindig szükség van új mellékszereplőkre, akik felkavarják az állóvizet, lezserül bemosnak egyet a főhősnek a pultnál, zsaroló leveleket írogatnak feszült arccal egy félhomályos, pókhálós pincében, vagy épp véletlenül lelökik a lépcsőn az egyik fő karaktert, hogy később szerelmes szívvel és száz rózsával állítsanak be hozzá a kórházba.

Most a Jóban Rosszban hirdet castingot, 11 és 22 éves kor közti ifjú talentumokra vadásznak, akik a válogatás végével kisebb-nagyobb szerepet kaphatnak a napi szappanoperában. Aki most elég jó karakternek bizonyul, még lehet, hogy csak kispadra kerül, ugyanis idő kell, mire beleírják a sztoriba - és persze meg kell várni a megfelelő dramaturgiai pillanatot is arra, hogy új arc csöppenjen a történetbe. Jelentkezni itt lehet.

A Jóban Rosszban a TV2 második legnézettebb műsora volt a múlt héten, legerősebb estéjén 1,2 millió nézőt érdekelt, 33,3 százalékos közönségarányt érve el. A kereskedelmi célcsoportnál is tartja magát a szappanopera, a 18 és 59 éves kor közti nőknél pedig negyedik lett összesítve, akadt olyan epizód, mely majdnem 40 százalékos közönségaránnyal futott.