A széf: 180 milliót már elvittek

Vágólapra másolva!
Századik adásához érkezett az RTL Klub Milliomos-pótló játéka, A széf. A tavaly decemberi indulás óta több mint 70 000 pár jelentkezett.
Vágólapra másolva!

Közel 150 ezer ember jelentkezett eddig A széf-be, abba az RTL-es vetélkedőbe, melyet a hosszú éveken át roppant sikeres, ám a végére kétségkívül fáradni látszó Legyen ön is milliomos! helyére hozott be a csatorna.

A nyertesek eddig közel 180 millió forinttal távoztak, a legnagyobb nyeremény tulajdonosai, Sándor Adrienn és Juhos Szilvia 12 870 000 forinttal lettek gazdagabbak játékuk után. A nézettségre sem lehet panasz, sokan szeretik a végén a minidrámákat, sokan ugyanakkor pont a lutri miatt idegenkednek a játéktól - holott, ha egy pár minden kérdésre jól válaszol, nem érheti igazságtalanság, viheti a pénzt.



A századik adás kapcsán Sebestyén Balázs elmondta, hogy A széf-et saját gyermekének érzi, és örül, hogy itthon a szakma és a közönség egyaránt szereti - holott sok országban bukott a show. "Ez persze nem csak az én érdemem, hanem a csapaté, akikkel nem csak A széf-ben, hanem a Kész átverés show-ban is együtt dolgozunk. Sokan kérdezik, hogy mi a műsor titka. A siker szerintem a talkshow-elemeknek köszönhető. Nem szívesen csinálnék olyan kvízműsort, amiben egyszerűen csak egymást követik a kérdések és a válaszok. Egy kis poénkodással jól lehet oldani a feszültséget a játékosokban, és a nézők is jobban szórakoznak" - mondta a műsorvezető.

Az RTL Klub másik, jó nézettséget szállító kvíze, a Pókerarc ősszel tér vissza a képernyőre.