Pamela Andersont figyeli a Nagy Testvér

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Pamela Anderson nem nagyon tud már mit kitalálni, hogy a képernyőn maradjon: saját valóságshow-ja mellett a Big Brother-ben is megjelenik.
Vágólapra másolva!

Nem csak az angolok, de az ausztrálok sem unják még a Big Brother-t: míg nálunk már a második széria megbukott, addig a távoli kontinensen már a nyolcadik szezonra zártak össze pár vállalkozó szellemű fiatalt egy villába.

A történeten persze folyamatosan csavarni kell, ha fenn akarják tartani a nézők érdeklődését: legújabb húzásként Pamela Andersont csábították be a házba, egy különkiadás erejéig.

A Baywatch-ban megismert hölgy július 9-én vonul be a Big Brother-házba, és pár órát időzik ott, miközben a játékosok éppen kiszavaznak valakit - legalábbis Pamela abban az időpontban lép be, amikor a kiszavazás következne.

A Nagy Testvér így nyilatkozott a különkiadásról: "Pamela már pár hónapja a látókörömben van, és örömmel jelenthetem, hogy végre sikerült őt bevonni a show-ba. Érdemes lesz majd a játékosok reakcióit figyelni".

Pamela Anderson épp a napokban, egészen pontosan július 1-jén tölti be 41. születésnapját, így a Baywatch-hoz hasonló, fürdőruhás szerepekre már nemigen számíthat. Mivel a producerek sosem a színészi képességei miatt kedvelték, valószínű, hogy az évek múltával egyre több realityben, illetve saját készítésű műsorban fog feltűnni.