Kidobtak 5,5 milliót A Széfben

Vágólapra másolva!
A Széf tegnapi, csütörtöki adásában dobókockás módszerrel találta meg egy anya-lánya páros, hol van a nyeremény: 5,5 milliót hozott nekik a szerencse.
Vágólapra másolva!

A Széf tegnapi adásában egy anya-lánya páros jutott a döntőbe: már otthon eldöntötték, hogyan cselekednek, ha a végjátékban is érdekeltek lesznek. A taktika bevált: 5,5 millió forintot zsebelhettek be dobókockás módszerrel.

"Elhatároztuk, hogy ha nem vagyunk biztosak a válaszainkban, akkor inkább választunk egy széfet, akkor hátha nem távozunk üres kézzel. Otthon sokat gondolkodtunk, hogy mi alapján döntünk majd, ha úgy alakul, mert egyikünk sem bízott abban, hogy jól tippelünk. Vittem magammal egy dobókockát, úgy voltam vele, hogy a kockának hat oldala van, széfből is pont ugyanennyi. Abban maradtunk, hogy amelyik számot kidobom, azt választjuk. Az ötös jött ki, és valóban: az 5,5 millió is az ötös széfben lapult Mindketten szeretünk játszani, sokat társasozunk például, innen a dobókocka ötlete is. Az sem kizárt, hogy máskor is jelentkezünk majd valamilyen vetélkedőbe. Hiteltörlesztésre fordítjuk az összeget, és ez számomra nem is volt kérdés, mivel ketten élünk édesanyámmal, és kettőnké a ház is" - nyilatkozta a lány, a 19 éves Réka.

Forrás: [origo]

A Széf amúgy jól pótolja az elfáradt Legyen ön is milliomos!-t: a múlt héten 1,32 millióan nézték a legerősebb adást (ezzel negyedik lett a tejes lakosságnál), de a 18-49-es célcsoportban is 32-37 százalék közötti közönségarányokat szállított.