Vágólapra másolva!
Visszatérne a képernyőre a La noche del 10 (A tízes éjszakája) című show-jával Diego Maradona, minden idők egyik legnagyszerűbb futballistája. A műsor egy időben itthon is futott.
Vágólapra másolva!

Argentin lapok szerint heteken belül újra képernyőn lehet Maradona tévéshow-ja, a La noche del 10, ami indulása után igen magas nézettséget szállított, talán mert ügyesen keverte a humort, a sportot és a könnyed beszélgetést. Bennfentesek szerint a Los Midachi nevű komikus trió, helyi, ismert modellek is fellépnek a Canal 13-ra tervezett műsorban, sőt, az első vendégek közt Julia Roberts bukkan majd fel.

Az "isteni Diego" először 2005-ben bólintott egy argentin csatorna felkérésére, és elég nagyot robbantott a műsorral. A kedélyes csevegés, a Leo Messivel és Fernando Redondóval való lábtengózás már önmagában is tetszett a futballszerető népnek, de olyan ismert személyiségek is ellátogattak a show-ba, mint Pelé, Fidel Castro (mindkettő Maradona jó ismerőse), Enrique Iglesias, Mike Tyson vagy Karpov. Maradona persze röviden, de vígan trécselt velük felszínes témákról, ahogy az a tévés showbusinessben szokás - nem is lehetett megtudni különösebb titkokat a sztárvendégekről. A látványos tévéműsor néhány részét egy magyar kábeltévé is vetítette, így a hazai nézők hallhatták, hogyan énekel popdalokat az 1986-os futball-vb hőse.

Az idolt leigazoló Canal 13 korábban nem szerénykedett, cseppet sem volt visszafogott a promócióban, a jelmondat így hangzott: "A műsor annak bizonyítéka, hogy Isten argentin!"