Újra összeáll a Dallas stábja

Vágólapra másolva!
Egyetlen estére újra összeáll a Dallas egykori csapata, hogy együtt ünnepeljék meg a sorozat 30. évfordulóját.
Vágólapra másolva!

Bizony, lassan már harminc éve annak, hogy hódító útjára indult a Dallas: a korszakalkotó sorozatból már 1978 áprilisában lement pár epizód, de hivatalosan 1978. szeptember 23-tól számítjuk az indulását. A Ewing család (valamint barátaik és üzletfeleik) kalandjait aztán egészen 1991-ig követhettük nyomon, de azóta is több tévéfilm készült a szereplőkkel.

A 30. évforduló alkalmából újbóli egyesülésre kerül sor, ha nem is egy újabb film, de egy nagyszabású parti keretében, amely a rajongók számára is nyitott lesz. A Southfork Ranchen november 8-án rendezendő mulatságon - hely függvényében - bárki részt vehet, aki befizeti a 100-tól 1000 dolárig terjedő belépti díjat.

A közönség ennek fejében találkozhat a Ewing család tagjaival, pontosabban azok megszemélyesítőivel, többek között Larry Hagmannel (Jockey), Linda Grayjel (Samantha) és Patrick Duffyval (Bobby), sőt egy beszélgetés keretében kérdezhet is tőlük mindenfélét. Emellett a farmon tett idegenvezetéses sétára, tűzijátékra és countryzenei koncertekre lehet számítani.

A szeptemberben már a 77. születésnapját ünneplő Larry Hagman félig tréfálkozva elmondta, főként azért várja nagyon az eseményt, mert a 40. évfordulót már nem fogja megérni. Majd komolyra fordítva a szót, hozzátette, hogy "harminc év nagy idő, és csodálatos, hogy a show még mindig nagyon népszerű".