Remek és gyalázatos tévés kezdemények

2008.08.24. 11:08

Kukába velük! - a legrosszabb pilotok:

Címe: Do Not Disturb (Ne zavarjanak!) - korábbi címe: The Inn (A fogadó)

Ki adja majd: A pilótát a FOX adja majd szeptember 10-én.

Miről szól: Az Inn New York City egyik legmenőbb szállása, híres, gazdag vendégekkel, stílusos interiorral, csinos kiszolgáló személyzettel. A háttérben azonban nem ilyen rózsás a helyzet. A sorozat a személyzet kisebb-nagyobb problémáit igyekszik bemutatni.

Kit ismerhetünk belőle: A sorozat Jerry O'Connellre épít, akit a Bostoni halottkémek / Nyughatatlan Jordan (Crossing Jordan) és a Sliders főszereplőjeként ismerhetünk leginkább.

Véleményünk: Jerry hollywoodi kollégái szerint nagyon vicces, sajnos ez azonban a Do Not Disturb-ből nem derül ki, de ez nem az ő hibája. A FOX hivatalos brosúrája szerint a komédiasorozat "rendkívül vicces", azonban sajnos ez csak ígéret marad. A komédiák szokásainak megfelelően a Do Not Disturb poénjai után is felhangzik egy nevetőkórus. Az új hotelsorozat esetében innen lehet általában tudni, hogy épp egy poén hangzott el. A legjobban akkor járnának az alkotók, ha újraírnák az összes jelenetet vagy újranéznék a Waczak szálló (Fawlty Towers) részeit. Bár valószínűleg ők is sejtik, hogy mi az előzetes vélemény, ha beírták a keresőbe a sorozat címét, ugyanis az interneten szinte csak rossz kritikát kaptak.

--------------------------

Címe: East Bound and Down (Keletre és lefelé)

Ki adja majd: Az HBO kérte be a pilotot, és a hírek szerint még hat részt.

Miről szól: Danny McBride egy nagyképű profi baseballjátékost játszik, aki a sikertől kiég és már nem játszik jól. Hazaköltözik szülővároskájába, ahol helyettesítő tornatanár lesz.

Kit ismerhetünk belőle: A komédiasorozat mögött Will Ferrell produkciós irodája áll.

Véleményünk: Csodaszámba menne, ha az East Bound and Down-nak sikerülne komédiaként befutnia egy olyan főszereplővel, aki szerepe szerint annyira bunkó és ellenszenves, hogy az ember 5 perc után sikítva nyúl a távirányító után.

Kapornaki Anikó

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK