Hétfőtől megújul a Mokka

Vágólapra másolva!
Két új műsorvezető érkezik a TV2 reggeli műsorába, hétfőtől új párosok köszöntik a nézőket.
Vágólapra másolva!

A TV2 reggeli ébresztője több változáson esett át az elmúlt években, hónapokban, elég Havas Henrik "letiltására", pontosabban kirúgására, Csiszár Jenő távozására gondolni. Állandóságot immár csak Liptai Claudia jelent, ő az, aki a kezdetektől fogva ott ül reggel a stúdióban - Azurák Csaba viszonylag új játékos a csapatban.

A Mokka folyamatosan keresi arcait, állandó változásban van, mint az univerzum: így kerülhetett a képbe - sokak szerint eleve rossz döntésként - Tornóczky Anita is, aki viszonylag hamar be is fejezte a reggeli faggatózást, de Árpa Attila képernyős szerepeltetése sem tartott sokáig, jóllehet, keménykedésben és beszólásban már-már Havas nyomdokaiba lépett. Most viszont újra előveszik Demcsák Zsuzsát, ő a TV2 más műsoraiban is feltűnt már: ő volt például az egyik műsorvezetője a Fort Boyard - Az Erőd című kalandos vetélkedőnek, aztán Uri Geller show-jában, A Kiválasztott-ban is felbukkant (a fantasztikus multimédiás központból lelkendezett), majd kirándulást tett az ATV-nél, ahol szintén reggeli műsort vezetett.

Demcsák Azurákkal lesz párban, Liptai pedig az MTV-nél és az RTL-nél is megfordult Kárász Róbertet kapja maga mellé, hogy maradjon az egy férfi-egy nő felállás.