Rövid, de sikeres volt az első Megasztár-adás

Vágólapra másolva!
A negyedik Megasztár első adása nyert sávjában a célcsoportban és teljes lakosságban is, de a TV2 nem örülhet túlzottan, mert a Jóban Rosszban viszont felettébb halovány.
Vágólapra másolva!

A Megasztár első adása rövidebb lett, mint ahogy azt a műsorújságok jelezték, de ezt aligha bánták sokan, ugyanis korábban pont az a kritika érte a csatornát, hogy 3-4 órás masszává nyújtja az amúgy két órában sokkal élvezetesebb tehetségkutatót. A szombati adás első részét a tévézők bő 27, a második etapját közel 34 százaléka látta, eközben pedig az RTL-es Mrs. Doubtfire jócskán húsz százalék alatt maradt. Az első casting-adás a 18-49-es célcsoportnak is bejött, az elején még 32 százalékos közönségaránya volt, aztán felszökött közel negyvenre. A rivális tévé csak este tíz után, a Még drágább az életed újabb ismétlésével tudott előzni.

Ha már ismétlés: már forgott, sokak által már látott Vacsoracsata-epizódokkal gyűrte le az RTL Klub a Jóban Rosszban-t. Hétfőn és kedden még szoros volt a meccs a gasztroreality és a szappanopera közt, de csütörtökön például 20 százalék körüli közönségarányra volt képes a magánklinika a kereskedelmi célcsoportban.

Az ötven alatti felnőtteknél a Barátok közt nyerte a hetet, de a TV2 is szépen kaszált a Vejedre ütök című vígjátékkal és a fiatal tévézők harmadát érdeklő Doktor House-szal.