Itt a Barátok közt utánpótlása

Vágólapra másolva!
Sok tini szeretne szerepelni kedvenc szappanoperájában. A közelmúltban a Jóban Rosszban keresett tehetséges tizenéveseket, most a Barátok közt tartott szereplőválogatást.
Vágólapra másolva!

"Ismét rengeteg fiatal tette próbára tehetségét a Barátok közt válogatáson, amit a 15-18 éves korosztály számára hirdettek meg a hétvégén. A jövőben számos fiatal számíthat majd arra, hogy kisebb, nagyobb szerepet kap a sorozatban. Akik ebben a korosztályban lemaradtak a mostani meghallgatásról, azok szeptember 20-án még megpróbálhatják" - mondta Böjte Piros, a produkció sajtófőnöke. Van, aki szinte az utcáról besétálva kap egy idő után komoly szerepet, Hári Ricsi vagy Kiss Ramóna története ilyen.

A hétvégi, egyfajta adatbázis-feltöltő casting volt, azaz nem konkrét figurákat keresett a stáb. Volt visszatérő is, ami akceptálható, hiszen évente van ilyen casting, és egy év alatt jócskán van változás, fejlődés, főképp ebben a korban: nem ritka, hogy egy hosszú hajú, barna lány rövid, szőke hajjal, és látható, szembetűnő színpadi gyakorlattal tér vissza.

Forrás: [origo]

Még több kép: klikk a fotóra!

Most is szöveget kellett memorizálni, majd a castingot végző stáb előtt előadni. Aki megfelelt, visszahívást kapott, de a második körben már komolyabb szöveget kell betanulni, és színpadi játékra is szükség lesz.