Kezdődik a Bár 2.0!

Vágólapra másolva!
Péntek éjjel a műsorvezetők bemutatták a 11 játékost, akik éjjel el is foglalták szállásukat. A tévéműsor szeptember 15-én, este nyolckor kezdődik. Egyelőre az okoz némi riadalmat a lányoknál, hogy nem lehet lekapcsolni a villanyt a mosdóban, így nem lehet vaksötétben fürdeni - a műsor élőben a honlapon követhető kedd délután 2-től.
Vágólapra másolva!

A második Bár furcsa kísérlet lesz, és leginkább azért, mert egy sikeres formátumot pihenni hagytak hét évig, s úgy vették elő, hogy már azon kevesek sem nagyon emlékeznek 2-3 szereplő nevénél többre, akik követték 2001 őszén az első, elég csekély nézettségű hazai valóságshow-t. Előnnyel indul, mert összehasonlíthatatlanul nagyobb promóciót kap, mint a Tigerrel, Zolival, Napsival felálló első széria, ugyanakkor hátrányból is indul, mivel a hazai Big Brother- és Való Világ-szériák körüli botrányok miatt a műfaj megítélése igencsak lenn van. Kis érdekesség, hogy a Hal a tortán és a Vacsoracsata éppúgy reality, mint a Győzike, mégis előbbieket állítólag nem nagyon kínos nézni, utóbbit viszont szokás utálni, és csak nagy titokban lesik többen.

A szereplőválogatáson is sok múlhat - illetve jóformán minden ezen múlik. Az első Bárba még olyan, tévés szempontból szűz fiatalok költöztek be, akik nem tudták, mi vár rájuk, hogyan kell viselkedniük, mit vár tőlük a néző, mivel szembesítik őket a kiesés után. Jóllehet, akkor a bár forgalma megnőtt, hisztéria mégsem alakult ki a műsor körül, ami azért lehetett, mert az akkor egy százalék körüli Viasat adta. Most is ez a csatorna vetíti (csak közben jóval nagyobb a lefedettsége és népszerűsége), és csak remélhetik, hogy az újonnan kiválogatott 11+1 játékost is megszeretik a tévézők, annak ellenére, hogy az országos átlaghoz képest túl sok köztük a diplomás, vagy épp diplomáért hajtó, és igen kevés az úgymond proli, a nép szegény gyermeke. Persze nem cél teljesen lefedni a magyar lakosságot, és nyilván inkább városi fiatalok figyelik majd a műsort - ők alkotják amúgy is a célcsoport gerincét.

Radikális változásokat ugyanakkor nem dobott be a Viasat: ha nagyon megkavarta volna az eredeti, skandináv formátumot, akár más címmel, más játékkal is előrukkolhatott volna. A beköltözésnél tizenegy, némiképp lámpalázas játékos toporgott a vakuk fényében, de amint kiesik valaki, már be is szavaznak egy másik játékost a helyére. Ez nem jelenti azt, hogy mindig meglesz egy futballcsapatra való szereplő, mert a harmadik héttől már sima kieséssel fogy a létszám, míg a végére hárman maradnak, közülük választhat majd a tévéző, ki a rokonszenves, ki a legjobb fej, kinek adná a főnyereményt, ami most úgy néz ki, hogy egy autó és egy tuti állás.

Forrás: [origo]

Nézz sok képet a buliról!

Minden héten újabb pszichológiai csata várható, mert a megjelölés során mindenki kiáll, és elmondja véleményét a többiekről, hozzátéve, kivel nem akar a következőkben egy fedél alatt lakni, együtt dolgozni. Mernek-e megjelölni erősnek hitt, de mondjuk ellenszenves játékost, amikor tudják, hogy a legtöbb mínuszt összeszedett tag dönti el, kivel akar megküzdeni a "bár-harc" során? Lehet, hogy inkább gyengét jelölnek ki (annak ellenére, hogy nincs velük különösebb bajuk), bízván abban, hogy neki kevés szavazója lehet, ellene bármi benn marad?

Két napja ismerkednek

Péntek éjjel Lia és Majka, a Bár 2.0 műsorvezetői a szereplőknek munkát adó Symbol nevű egységben bemutatták a 11 játékost. A csapat éjjel el is foglalta a lakhelyként kijelölt, közeli, budai házban lévő szállását. A lakásban van háló, nappali, szép konyha, szauna, és némi kilátásuk is van az óbudai házakra, utcára.

Egyelőre az okozott nekik meglepetést, hogy nincs mindenkinek saját ágya, és némi riadalmat keltett a lányok körében, hogy van kamera a mosdóban, a kád fölött is. A játékosok ma álltak munkába, az első tévéadás pedig este nyolckor lesz. Bővebben itt, a műsor honlapján: most friss hírekkel, élő streammel.