Mentők vitték el a Viasat3 műsorvezetőjét

Vágólapra másolva!
Majoros Pétert mentők vitték el vasárnap: korábban is voltak szívpanaszai, most újabb figyelmeztetést kapott.
Vágólapra másolva!

Szeptember 15-én indul a Bár 2.0 a Viasat3-on, a reality minden este nyolckor kerül a képernyőre. A csatorna műsorvezetőnek Majoros Pétert - ismertebb nevén Majkát - és Kustánczi Liát válaszotta, ők vezényelték le a beköltözőshow-t is.

A korábban az RTL Klubál és a Cool tévénél edződött Majka már dolgozott a csatornával (Kölykök, Sofőrök), de ez a három hónapos munka napi figyelmet és fegyelmet kíván. Mint a Bár 2.0 honlapján vezetett blogjában leírja, pénteken bulizott, szombaton nagyobb pókercsatában vett részt, ez okozott izgalmat később. "Vasárnap, vagy a péntek este, vagy a nyeremény hatása miatt, de kicsit besokalltam. Mentő, orvosok, kórház meg minden, ami rettenetes. A szívem elkezdett zakatolni, és azt hittem, hogy csak akkor lassul majd le, mikor meg is áll ... végleg. De kiengedtek, és kaptam egy rakat vitamint, azt mondták, aludjak, ne igyak, meg ne hajtsam magam" - írja.

Munkatársai szerint rossz közérzetről panaszkodott, erős szúrást érzett a mellkasában, és összeesett. Próbáltak segíteni rajta, de csak akkor tért magához, amikor a kiérkező mentők már a pulzusát vizsgálták. Majka jó ideje szívritmuszavarral küzd - bővebben itt.