Persze pornózott a Bár 2.0 óriásnője

Vágólapra másolva!
Szűk egy héttel a beköltözés után kiderült, hogy pornófilmben szerepelt Szalontay Ágnes, a Bár 2.0 szereplője.
Vágólapra másolva!

Nem ritka a valóságshow-k esetében, hogy egyik-másik szereplőről kiderül, hogy korábban aktfotózást, netán pornózást vállalt. Ilyenkor a szereplők rendszeresen megdöbbennek azon, hogy múltjuk sötét, feledésre vágyó darabkája a felszínre került, és könnyes szemmel, rezignáltan, menten kijelentik, hogy megváltoztak, és minden csak egyszeri, szerencsétlen eset volt. A véletlenek végzetes összejátszására hivatkozott Pandora a ValóVilág szereplője, illetve Ági (aki Agnes Zalontai néven, szőkén tűnik fel interneten is látható filmeken), a Bár 2.0 reality szereplője, aki múlt pénteken költözött be az üzemegységhez közei lakásba.

A Viasat3 PR-menedzsere, Varró Balázs az [origo]-nak elmondta, hogy a csatorna nem tudott arról, hogy a topless táncosként dolgozó Ági miféle kalandos múlttal bír. "Megdöbbentünk. Belépéskor mindenkinek alá kellett írnia egy nyilatkozatot, melyben kijelenti, nincs pornós múltja. A csatorna személyéről nem akar dönteni, ezt a tévézőkre bízzuk" - tette hozzá.

A lány a honlapon látható élő közvetítésben arról beszélt, hogy 19 éves volt, a szülei elváltak, padlón volt lelkileg, érzelmileg, így került egy aktfotózásra, hol leitatták. Múltját szeretné lezárni, az filmet a lapokhoz eljuttató ismerősén bosszút szándékozik állni - a többi játékossal pedig ma délután beszélt erről a bárban.