Apja nyomdokában a kis Krokodilvadász

Vágólapra másolva!
A Krokodilvadászként ismert Steve Irwin fia még csak négyéves, de így is elképzelhető, hogy saját tévéshow-t kap.
Vágólapra másolva!

Egy Ausztráliában népszerű magazinműsor, a 60 Minutes egyik adásában feltűnt a héten Steve Irwin négyéves fia, Bob, aki apjáéhoz hasonló mutatványokkal szórakoztatta a közönséget: egy kis krokodillal birkózott, és különféle hüllőkkel játszadozott.

A tévések máris felfigyeltek a gyerekre, így a leadott műsorszámot egy lehetséges show pilotjaként fogta fel a média egy része. Irwin családja már a Krokodilvadász két évvel ezelőtti halálakor sokat szerepelt a képernyőn, Bob nővére, Bindi pedig azóta saját műsort vezet a Discovery Kids csatornán.

A most tízéves kislány show-ja a Bindi, The Jungle Girl címet viseli: a főszereplő amolyan mini-Tarzanként egy fára épített kunyhóban lakik, és persze folyvást állatokkal barátkozik. Az illetékesek hasonló, ám kicsit fiúsabb, vadabb műsort képzelnének el Bobbal - aki anyja szerint már most nagyon hasonlít Steve Irwinre.

A Krokodilvadász özvegye, Terri Irwin egyébként úgy gondolja, csemetéinek teljesen átlagos gyerekkora van - annak ellenére, hogy születésüktől kezdve vadállatok veszik őket körül, és Steve emlékét sem éppen a szokásos módon ápolják: minden reggel megnéznek róla egy videót.