Szekeres Nóra a Megasztárban

Vágólapra másolva!
Szekeres Nóra kapta a Magellán mellé a Megasztár-t is a 2008-2009-es tévés évadra.
Vágólapra másolva!

"Az, hogy Nórira esett a választás, köszönhető a fiatalságának, külsejének, a műsorhoz való hozzáállásának, a rutinjának és annak, hogy összeszokott párost alkotnak Tillával. Úgy gondoljuk, méltó társa lesz Tillának. Szerepe szerint egyébként Nóri nemcsak műsorvezető lesz, hanem a döntőbe jutottak barátja, aki együtt örül vagy éppen együtt szomorkodik a versenyzőkkel" - mondta a Blikknek Magyar Rita, a TV2 sajtószóvivője.

Szekeres Nóra dolgozott már Till Attilával (Sztárok a jégen), de több TV2-es műsorban is feltűnt, így ő vezette a Barátok közt által kinyírt Favorit-ot is pár hónapig.

Fotó: Szabó Pál

A Megasztár-nak persze nagyon örül, egész családja szereti a tehetségkutatót, de korábban az [origo]-nak elmondta, hogy egy talkshow az álma. "Az embernek vannak dédelgetett vágyai. Én olyat szeretnék majd egyszer, mely interaktív, melyben azonnal kapok visszajelzést, ugyanakkor széles rétegeknek szól. Érdekes embereket hívnék a műsorba, akik nem kapnak elég teret - ugyanakkor nehéz kereskedelmi tévén megélni azzal, ha nem sztárokat hívsz be csevegni. A vendéggel nem csak arról beszélgetnék, hogy ki ő, mi ő, hanem arról, hogyan látja a világot" - nyilatkozta.