Fiala is megy a TV2-re

Vágólapra másolva!
Két hírességgel bővült A sztárok a fejükre estek csapata, így a tíz résztvevőből már hatot ismerünk. 
Vágólapra másolva!

A TV2 egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében fedte fel új műsorának, A sztárok a fejükre estek című valóságshow-nak első résztvevőit: jó két hete tudjuk, hogy a Bódi házaspár, Kozsó és Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter hamarosan Afrikába utazik Frei Tamás vezetésével.

Most két újabb híresség csatlakozott a csapathoz Voksán Virág fotómodell és Fiala János rádiós műsorvezető személyében. Mindkettejük dzsungelharca érdekes színfoltot adhat a műsornak, hisz nehezen tudjuk elképzelni, amint Voksán Virág műkörmeivel kaszabolja a bozótot; az viszont nagyon is élénken megjelenik előttünk, ahogy Fiala beszólogat a tábor körül lebzselő oroszlánoknak.

Az érdes modorú rádiós nyilván társait sem kíméli majd, bár közülük eddig csak Horváth Ágnest ismeri. "Voksán Virágról annyit tudok, hogy fekete haja és nagy melle van" - nyilatkozta Fiala a Blikknek, bár már ebben is tévedett, tekintve, hogy Voksán Virág a honlapján "xtra sötétbarna"-ként jelöli meg saját hajszínét.

A TV2 megkeresésünkre elmondta, a következő hetekben egyenként lebbenti fel a fátylat további három résztvevőről - az RTL is hasonló taktikával élt a Celeb vagyok, ments ki innen! kapcsán. A két "dzsungelműsor" egyébként leginkább abban különbözik egymástól, hogy amíg az RTL-közeli hírességek egy helyben szenvednek, addig a TV2 csapata folyamatosan úton van, így a mesterséges próbatételek helyett a változó természeti és kulturális környezetre bízza a kihívásokat.