Már a táborban az RTL-es celebek

Vágólapra másolva!
Mától kacaghat a néző azon, hogy a sopánkodó Soma hajában egy népes pókcsaládra lel, hogy a rettegő Győzike kétmétereset ugrik egy félálomban heverő kígyó láttán, de azt is nézheti, amint Déri Heni vagy Horváth Éva megfürdik a vízesésben. Újabb licencműsor debütál ma, Celeb vagyok, ments ki innen! címmel.
Vágólapra másolva!

Most, hogy a Channel 5 szadistának tartott műsorát támadják a brit lapok, az RTL Klub is hasonlóval rukkol elő - de azért a magyar celebeknek valamivel jobb sorsuk lesz, mint az Unbreakable szereplőinek. Abban a realityben élve temetnek el tagokat, aztán elgázosított sátorból kell valamiképp szabadulniuk, de mindez azért, hogy végül egy piranhákkal teli vízben ússzanak, hátha nem tépi le pár lábujjukat egy mohóbb hal. Ez is egyfajta jelzése annak, hogy más már az ingerküszöb, egyre vadabb, egyre extrémebb műsorok kellenek, és hiába dühöng a konzervatívabb tévéző, mondván, hogy ez nem szórakozás, ez kínzás.

Az RTL által kiválasztott első tízes ma kezdi szereplését a képernyőn (lesz második transzport is később), a csapat tagjai pedig részletes szabálykönyvet kaptak, amit mi is megvizsgáltunk. Ebben leírják például, hogy a tűznek soha nem szabad kialudnia a táborban, hogy hideg vízben lehet csak fürdeni, hogy soha senki ne menjen semerre egyedül, akár fagyűjtésről, akár a vízesésnél történő mosdásról van szó.

Forrás: [origo]

Lesz úgynevezett "bátorságpróba" és "kincskeresés" is, a résztvevőket pedig megkérték, hogy feledkezzenek meg a kamerákkal felszerelt stábról - hozzájuk amúgy sem szólhatnak, mindenfajta kommunikáció velük tilos. A tábor környékén háromfajta kígyóval futhatnak össze a celebek, róluk leírást és fotót is kaptak, hogy nem pislogjanak némán, bambán, tudatlanul, ha az orvos megkérdi, melyik állattal történt a szerencsétlen találkozás. A játékosok azt a megnyugtató információt is magukba szívták, hogy mindhárom mérges kígyó, de egyik marása sem öl 12 órán belül, ellenanyag viszont van a stábnál.

Forrás: [origo]

Az ősz egyik legdrágább show-ja tehát elkezdődik, nem kétséges, hogy eleinte nagy nézettséggel megy majd a felfuttatott Vacsoracsata és a szintén igen jő mutatókkal rendelkező Fókusz előtt - inkább az a kérdés, hogy a már tényként tálalt, az elsőt rögtön követő második széria is sikeres lesz-e.