Vágólapra másolva!
Vasárnap újabb hármas bárharcra kerül sor a Viasat3 valóságshow-jában, a bármenedzser Gianni közben néha nehezen bírja.
Vágólapra másolva!

Három héten belül vége lehet a Viasat3 valóságshow-jának, a Bár 2.0-nak, mely eleinte a nagyon nehéz, esti nyolcórás sávban próbált vitézkedni, de ekkor az ősszel igen jól teljesítő Hal a tortán-nal és a hagyományosan masszív Fókusz-szal szemben nem sok esélye volt, így a jobb közönségarány elérése érdekében este tizenegyre került a show.


A reality vége felé közeledik, mivel vasárnap este tízkor újabb bárharc lesz: két fiú és egy lány küzd meg a nézők rokonszenvéért, a támogató sms-ekért, hogy maradjon esélyük a tízmillió forint értékű fődíjra és az autóra. Hármuk közül csak egy tér vissza a munkahelyül szolgáló bárhoz közeli lakásba, így pedig hétfőtől már csak négyen maradnak játékban.


Az eredetileg kiszemelt bármenedzser néhány hét után személyi problémák és gyakori konfliktusok miatt elhagyta a műsort, helyére jött Gianni, akit a tévéző több Viasatos műsorból (Tuti fuvar - a taxikvíz, Sofőrök) ismerhet. Az ő olaszos temperamentuma jót tett a műsornak, kétségkívül remek választás volt egy ilyesfajta reality-be, még akkor is, ha a mellékelt videókon úgy tűnik, idegrendszerének nem tesz jót a Bár 2.0 játékosaival való együttműködés. Élő adás, videók, cikkek a műsor honlapján.