Vágólapra másolva!
Novemberben nyílik Beverly Hillsben egy fotókiállítás, amely a 24 forgatását mutatja be az érdeklődőknek.
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills-i Paley Center for Media épületében november 10-től kap helyet az a fotókiállítás, amely a 24: Redemption című tévéfilm dél-afrikai forgatását dokumentálja. Az alkotók a kétórás filmet átvezetőként készítették a 24 hatodik és hetedik évadja közé, a felvétel pedig minden eddiginél több nehézségbe ütközött.

"Kemény forgatás volt, és ez átjön a képeken is" - nyilatkozta a Los Angeles Timesnak a sorozat producere és rendezője, Jon Cassar. A 48 képből összeállt tárlat többek között az ő fotóit tartalmazza, de az anyaghoz a társproducer, Michael Klick, sőt a főszereplő Kiefer Sutherland is hozzájárult pár fényképpel.

A kiállítás egyik darabja

A fotók között van, amely konkrétan a filmre vett jeleneteket vagy a stáb ügyködését ábrázolja, de jócskán akad olyan is, amely a forgatási helyszínt, vagyis Fokváros és környéke lakóit, illetve a helyi növény- és állatvilágot mutatja be. Képek a munkálatok egész ideje alatt, vagyis hat héten keresztül készültek.

A Jon Voightot is bevonzó 24: Redemption a tervek szerint november 23-án kerül adásba az Egyesült Államokban, jövő januárban pedig érkezik a hetedik szezon is - a magyar rajongók addig is Kiefer Sutherland új filmjével, a Tükrök című horrorral enyhíthetik elvonási tüneteiket.