Rehabilitálták Pákót, megy a celebek közé

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub megbocsátotta Fekete Pákó bulvárszereplő botlásait, és nézettségnövelés végett beteszi a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ba.
Vágólapra másolva!

Alighanem a nézettség maximalizálása az RTL Klub célja azzal, hogy Fekete Pákóval egészíti ki a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow második csapatát. Nem mintha nem szállítana megnyugtató számokat a reality: a második menet igen jól startolt, a célcsoportnál 46,1 százalékos közönségaránnyal ment, a teljes lakosságból 2 millió 123 ezer tévéző figyelte.

"Kinter Oszkár nagyon zárkózott, és nem tud ellazulni, néha meg elég nagyképű is. Én egy fekete párduc vagyok, enyém a dzsungel, én most hazamegyek oda. Szeretem a klímát, a növényeket, az állatokat, nagyon örülök, hogy egy kicsit újra dzsungelben élhetek. Kedves embernek tartom magam, velem nem lesz gond" - nyilatkozta a Blikknek Pákó.

Az [origo] megkérdezte az RTL-t, hogy nem gond-e, hogy korábban a megzavarodott és történelmileg amúgy sem túlképzett bulvársztár kompromittáló helyzetbe keveredett egy rádióadás felvétele közben. Pákó idén januárban a Bombagyár internetes rádió felvételein Hitlert és Szálasit éltette, a náci karlendítést gyakorolta (mint egy videóból is kiderült), továbbá romaellenes kijelentéseket tett - később azzal magyarázkodott, hogy meg volt félemlítve, és kényszer alatt cselekedett így. A kínos eset után a nagyobb kereskedelmi tévék sokáig nem is álltak szóba vele: az RTL mostani közlése szerint elfogadta a csatorna, hogy "Pákót megvezették, és visszaéltek tudatlanságával."