Oláh Ibolya hisztériázott

Vágólapra másolva!
Elindult a TV2 afrikai kalandtúrája is: az első adásban a nők voltak sokkal bátrabbak.
Vágólapra másolva!

A Sztárok a fejükre estek mai adásában a két csapat gumicsónakokkal egy zúgóhoz próbál eljutni a Zambézin, de a veszélyes vizeken való kalandozás, a rafting annyira megviselte a síró-zokogó Oláh Ibolyát, hogy a stábnak kellett megnyugtatnia, mert azonmód indult volna haza, felrúgván a szerződést - írja a Blikk.

A TV2 tegnap, november 3-án indította a celebes kalandshow-ját, amit állítólag egy éve tervezget a csatorna - ennek ellenére az RTL Klub beelőzte, hiszen ott már ötödik hete fut a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality. A két műsor nagyban hasonlít, mivel tíz-tíz ismert tévésztár/énekes/rádiós/modell szerepel mindegyikben, a csatornák pedig a nézőket szavaztatják, egyfelől azért, hogy idővel elfogyjanak, legyen mindig kieső, másfelől azért, mert ez jelentős pluszbevételhez juttatja a tévéket.

Bevétel pedig kell, mert ezek a műsorok persze igen költségesek, és a Sztárok a fejükre estek esetében látszik is a befektetett pénz, mert látványosabb (néha már természetfilmekbe illő képekkel operál), mint a Celeb vagyok, ami jóformán végig egy bekamerázott tisztáson, egy patakparton játszódik: ennyi erővel akár lehetne a Börzsönyben is. Az első adás - melyben jóformán csak női szereplők bizonyítottak, míg a férfiak félénken meghúzódtak - nézettségben kikapott tegnap Győzikétől - mától a Barátok közt sávjában virgonckodhat.

Kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 éves kor közti nézőknél 28,3 százalékos közönségaránnyal futott a TV2 afrikai realityje, ami háromnegyed tízkor kezdődött, az azt megelőző egyórás Frei Dosszié is hasonlót produkált. A Celeb vagyok uralkodott tegnap, hét és fél kilenc közt a fiatal tévézők közel 44 százaléka figyelte.