Kiárusítják Dexter véres holmijait

Vágólapra másolva!
A Dexter című sorozat a dizájnereket is megihlette, ezentúl véres székből is nézhetjük kedvencünket.
Vágólapra másolva!

A New York-i Spring üzlet, amely dizájnerek, ipar- és képzőművészek alkotásait árusítja, kiadott egy limitált szériát a Dexter-hez kapcsolódó használati tárgyakból - persze meglehetősen borsos áron.

A kollekció egyik jellegzetes darabja egy fehér szék, aminek huzatát, mintha vér pettyezné: ennek darabja 2500 dollárba, vagyis mintegy 522 ezer forintba kerül. És még ez is csak a szimpla változat, a karfás darabokért (melyeken több "vér" is található) már a dupláját kérik az alkotók.

Akad itt emellett véres tányér (melyből a desszertes 60 dollár), és többféle étkészlet is, általában hiányos fogazatú villákkal, megcsonkított kanalakkal. A stílusos terítéshez ujjlenyomatos poharakat, illetve anatómiai ihletésű gyertyatartókat is vásárolhatunk a Springben - a teljes kollekció megtekinthető itt.

A szerethető sorozatgyilkos, Dexter megalkotói maguk is furcsa promókat találnak ki a sorozathoz: volt, hogy vörösre festették szökőkutak vizét, máskor pedig egy levágott kezet helyeztek el hentespultokban. A széria második évadja ezen a héten kezdődött a Viasat3-on.