Halottnak a csók, másképp

Vágólapra másolva!
A Halottnak a csók utolsó megrendelt epizódja csütörtökön megy le az Egyesült Államokban, de az ABC még nem nyilatkozott a folytatásról.
Vágólapra másolva!

A eredetileg Pushing Daises címet viselő sorozat író-producerének, Bryan Fullernek azonban van ötlete arra az esetre is, ha művét elkaszálná a csatorna. Ebben az esetben képregény formájában szeretné lezárni a történetet, amivel ki is elégítené a rajongók kíváncsiságát.

A szériát a Warner Bros. Television futtatja, melynek régi partnere a DC Comics, így valószínűleg a képregények kiadásával sem lenne gond. Fuller reméli, hogy az írók is vevők lennének egy ilyesféle folytatásra - mondta egy keddi panelbeszélgetésen a Paley Center for Mediában.

Az ABC a Halottnak a csók második évadjából elsőre csak tizenhárom epizódot rendelt meg, pedig a komplett szezon huszonkét részből áll. A maradék kilenc epizód is készen van, az alkotók csak arra várnak, hogy a csatorna rábólintson a folytatásra.

A tizenharmadik, vagyis a berendelt epizódok közül az utolsó, csütörtök este kerül adásba, de a legutóbbi hírek szerint az ABC még nem nyilatkozott a széria további sorsáról. Fuller állítása szerint neki csak annyit mondtak, hogy "várjunk és meglátjuk". Az író-producer reméli, hogy a rajongókat eléggé felbőszíti ez a hozzáállás, és csütörtök este produkálni tudják a folytatáshoz szükséges nézőszámot.