Benkő Dániel és Győzike a celeb-tamagocsiban

Vágólapra másolva!
Bizonyára sokan emlékeznek még a tamagocsira, az állandó törődést igénylő játékra: az RTL Klub hasonló oldalt indított, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány szereplőjével foglalkozhatunk naphosszat. 
Vágólapra másolva!

Bár a Celeb vagyok, ments ki innen! két szériája már véget ért, néhányan az eddigi szereplők közül (Falusi Mariann, Tóth Gabi, Benkő Dániel, Gáspár Győző és Szőke András) a dzsungelben ragadtak, ahol bárki örökbe fogadhatja őket.

Ehhez elég csak regisztrálni az RTL Klub e célra létrehozott tamagocsi oldalán, majd kiválasztani a szívünknek kedves karaktert: akkor aztán naphosszat vele lehetünk, sőt ha nem így teszünk, akkor jól meg is hal a celebünk. Akár a tamagocsit, naponta háromszor meg kell ugyanis etetni, hiszen ha éhségszintje 10% alá csökken, akkor karakterünk egyszerűen éhenhal, vége a játéknak.

Ugyanígy fel is kell néha vidítani (elénekeltetni vele Delhusa Gjon egyik dalát vagy elmeséltetni vele egy viccet), mert a lelkiállapot szintjét is méri egy skála: ha a kritikus szint alatt van, a tábori pszichológus hazaküldi versenyzőnket, így elveszítjük az esélyt, hogy mi legyünk a dzsungel királya/királynője.

A játékban szerezhetünk tapasztalati pontokat, illetve smaragdokat is, valójában ebben a két kategóriában lehet az élre jutni: tapasztalatot kérdőív kitöltésével vagy az éhség és lelkiállapot szintjének 100%-on tartásával nyerhetünk, smaragdokhoz pedig napi lottóval vagy kő-papír-olló játékkal juthatunk hozzá.

Az oldalon lehet chatelni a többi celeb "gazdájával", illetve fórum is a felhasználók rendelkezésére áll - csak közben éhen ne haljon a celebünk!