Ketten elhagyták a TV2 afrikai reality-jét

Vágólapra másolva!
Oláh Ibolya folytatja a játékot, de A sztárok a fejükre estek-ből kiesett az ünneplő Fiala János rádiós és a nem különösebben csalódott Voksán Virág modell.
Vágólapra másolva!

Kedden 15 perc alatt kellet volna tüzet gyújtania Oláh Ibolyának és Fiala Jánosnak busman-módra, praktikus tűzszerszám nélkül, de mivel egyiküknek sem sikerült, nem volt kieső a játékban. A műsorvezetők az adás végén közölték is, hogy pénteken nem egy, hanem két ember utazik haza.

A mai, élő adásban - nézői szavazatok alapján - elsőként Fiala János búcsúzott (távozáskor csak Oláh Ibolyához volt egy-két kedves szava), ő már napokkal ezelőtt jelezte, hogy nem találja helyét a csapatban, sőt, igazából csapatot sem talál, csak idegesítő embereket, akikkel nem öröm a lét. Rezgett a léc Kozsónál is, de Voksán Virágot szólította Liptai Claudia másodjára, így a bikiniben előszeretettel flangáló, így meghívása célját kétségkívül teljesítő modell lett a másik kieső. A popénekes jövő kedden párbajozhat.

"Ibolyával jóban lettem, vele utaztam volna szívesen. Ő volt a legszimpatikusabb a csapatban. Az volt a célom, hogy a 'nyuszilány-imázs' lemálljon rólam, és úgy tudom, ezt a célt elértem. Nem vagyok csalódott, rengeteg új élményem van" - magyarázta Voksán Virág. A rádiós szerint a helyiek túlzottan civilizáltan viselkedtek az elmúlt napokban, talán ezért nem is barátkozott velük. "A busmanok nagyon szimpatikusak voltak, de tányérból ettek, pohárból ittak, autót tanultak meg vezetni, már csak az hiányzott, hogy angolul beszéljenek. Szép volt, jó volt, elég volt" - kommentálta a láthatóan felszabadult Fiala a kiesés tényét. Sok fotó itt!