Duchovny tovább szexelhet

2008.12.04. 11:03

A Showtime bekért még egy évadot a polgárpukkasztó Kaliforgiá-ból, jövőre jön a harmadik eresztés.

A David Duchovny főszereplésével készített Kaliforgiá-t sokan 2007 legprovokatívabb sorozatának tartják, amire bőven rá is szolgál az olyan jelenetekkel, mint például az ima közbeni orális szex. A történet középpontjában egyébként egy kiégett író áll, aki sok piával és még több szexszel múlatja az idejét.

A sorozat mindezt olyan eredetiséggel mutatja be, hogy hamar megtalálta törzsközönségét, sőt a műsort futtató Showtime csatorna már a harmadik évadot rendelte meg belőle. A második szezon záróepizódja az Egyesült Államokban december 14-én kerül adásba, a 12 részből álló új kör forgatását pedig jövő tavasszal kezdik, hogy 2009 vége felé a nézők elé tárhassák az eredményt.

"Ez a provokatív sorozat, az utánozhatatlan David Duchovnyval és a többi karakterrel, hamar kinőtte magát az egyik vezető komédiasorozatunkká" - nyilatkozta a Los Angeles Timesnak a Showtime programigazgatója, Robert Greenblatt, amivel gyakorlatilag meg is indokolta az újabb megrendelést.  

"Cserébe" Duchovny is eleresztett egy dicsérő megjegyzést, elmondta, hogy a show készítőivel együtt a színészek is óriási kreatív szabadságot és rengeteg támogatást kapnak, és hogy ezért nagy élmény részt venni a produkcióban. A főhős annak ellenére nyilatkozott így, hogy nemrég szexfüggőséggel kezelték, amihez talán a sorozat nagyszámú szexjelenete is hozzájárulhatott.

Aki annak idején lemaradt a Kaliforgia első évadjáról, az most újranézheti az AXN-en: a december 2-i nyitás után a további részeket keddenként 22.30-tól sugározza a csatorna.

KAPCSOLÓDÓ CIKK