Visszatér a Szívek szállodája hősnője

Vágólapra másolva!
A Szívek szállodája felettébb energikus anyukája, Lauren Graham új szerepre készül, persze ismét komédiában.
Vágólapra másolva!

A Gilmore lányok idősebbikét, Lorelai-t játszó Lauren Graham a Szívek szállodájá-val hét évadon keresztül volt képernyőn: sorozata tavaly véget ért, a színésznő azóta nem vállalt tévés szereplést - mostanáig.

Graham ugyanis elfogadta a főszerepet az ABC egyik készülő, egyelőre még cím nélküli vígjátéksorozatában, sőt producerként is csatlakozott a projekthez. A dolog azért is érdekes, mert a színésznő jó tíz éve összeveszett az ABC-vel, amikor az Molly Ringwaldot szavazta be helyette az egyébként rövid életű Townies-ba.

Az új sorozatban Graham egy olyan nőt fog játszani, aki az öngyógyítás tanát terjeszti nőtársai körében, megmutatja nekik, hogy csupán a saját erejükből hogyan élhetnek teljes, stresszmentes életet. Tanácsaival azonban csak másokon tud segíteni, ő maga nehezen lábal ki abból, hogy barátja egyik percről a másikra otthagyta.

A leendő széria atyja Alex Herschlag, akinek a Will és Grace-t köszönhetjük, de például Ellen DeGeneres egykori show-jába, az Ellen-be is besegített pár epizód megírásával.

Grahamet legközelebb az Arlen Faber című filmben láthatjuk, jövő tavasszal pedig színpadi színésznőként is debütál a Broadwayn.