Megvan az új Csillagkapu főhőse

2008.12.15. 12:34

Megtalálták a producerek a harmadik Csillagkapu-sorozat, a Stargate: Universe főszereplőjét.

A Reuters tudósítása szerint Robert Carlyle fogja játszani a Stargate: Universe főszerepét: a színész a Trainspotting-gal vált ismertté, majd az Alul semmi-ben szórakoztatta a női nézőket. Tévés szereplésre legutóbb a 24: Redemption-ben nyílt módja, Kiefer Sutherland oldalán.  

A Sci Fi Channel a tervek szerint jövő nyáron indítja a Stargate: Universe című sorozatot, amely a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz után a harmadik széria a témában. A Csillagkapu: Atlantisz öt évad után, januárban ér véget, ennek pótlására született az új sorozat terve.

A Stargate: Universe az alkotók elmondása szerint az előzőeknél sötétebb világot fog ábrázolni, és fiatalabb korosztályt céloz meg. A történet középpontjában egy katonákból, tudósokból és civilekből összeverődött csoport áll, amely egy régi űrhajót talál egy idegen bolygón, de azzal nem tud visszatérni a Földre - a csapat vezetője dr. David Rush, őt játssza Carlyle.   

A Sci Fi Channel elnöke, David Howe már korábban elmondta, és most is megerősítette, hogy csak a főszerepre kerestek ismert színészt, a többi karakter megjelenítését friss arcokra szeretnék bízni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK