Személyi változások a Viasat3-nál

Vágólapra másolva!
Hámori Barbara 2009. április 1-től megválik jelenlegi programigazgatói pozíciójától, elhagyja a Viasat3 és TV6 csatornákat üzemeltető Viasat Hungária Zrt-t.
Vágólapra másolva!

Hámori 2003 júliusában csatlakozott a Viasat3-hoz, amely akkor háromszázalékos kereskedelmi közönségarányú csatorna volt (mára a kereskedelmi televíziós piac harmadik legnagyobb szereplője). Az MTG cégcsoportban regionális programigazgatói szerepet is egy éven át betöltő Hámorinak a Viasat3 mellett a bolgár Diema csatornák elindításában, illetve a szlovén TV3 felvirágoztatásában is jelentős szerepe volt. Hámori 2009. március 31-ig áll hivatalosan a csatorna alkalmazásában, az átmeneti időszakban hatásköre és részvétele a napi munkában fokozatosan szűkülni fog - áll a Viasat3 közleményében. Nem tudni, a távozásnak köze van-e az ősszel gyenge nézettséget szállító, de sokba kerülő Bár 2.0 című műsornak.

Szintén távozik a cégtől egy másik kulcsember, Molnár András, aki különböző terjesztési- és értékesítési pozíciókban - legutóbb üzletfejlesztési vezetőként - dolgozott a vállalkozásnál. Molnár 2007 januárja óta a magyarországi vállalkozás összes non-spot bevételéért volt felelős. A szakemberek pótlásáról a Viasat Hungária Zrt. egyelőre nem hozott döntést.