Pia és szex a Cool tévén

Vágólapra másolva!
December 28-án, vasárnap délután kerül képernyőre a Cool TV új amerikai sorozata, a Gossip Girl, magyarul A pletykafészek.
Vágólapra másolva!

Tinidráma érkezik a Cool tévére a napokban, a Gossip Girl, ami New York-i fiatalokról szól, ahogy különféle, nem épp olcsó oktatási intézmények, több-kevésbé rendszeres látogatása közben megismerkednek a szexszel, a kábítószerrel. Társadalmi kapcsolataik építése közben mindig jut idő az intrikára, a féltékenységre, a hazugságra, azaz, igazi tinisorozat készült, Cecily von Ziegesar írása nyomán.

Pont a miliő, a gazdag New York-i tinédzserek világa miatt nem valószínű, hogy itthon nagyot szólna a sorozat, mert ugyan a problémák hasonlóak, mint egy Kőbányán szakközépbe járó lánynál, de a körítés egészen más. Ezt persze felismerte az RTL Klub, és átengedte a sorozatot a Coolnak, ahol megfér minden olyan, ami nem hozna nagy nézettséget a piacvezető csatornán.

A Gossip Girl eredetijének narrátora Kristen Bell (Veronica Mars, Hősök), a főbb szereplők Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, a tucatnyi sorozatban látott Leighton Meester. A sorozatot előbb Kanadában mutatták be, utána a CW vetítette az USA-ban 2007 őszétől. A második évadra 2008 márciusában bólintott rá a csatorna.