Tűzvonalban: itt a harmadik évad

Vágólapra másolva!
Őszre ígérték, de csak most pénteken kezdődik a Tűzvonalban harmadik szezonja, fél év kihagyás után kell bekapcsolódnunk.
Vágólapra másolva!

Január 9-én folytatódik a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb sorozata, amely eddig úgy tudott stabil 6-700 ezres nézőszámot produkálni, hogy közben komolyabb kritika sem érte - ami hazai produkciónál igen szokatlan.

A második évadhoz hasonlóan a harmadik is húszrészes, vagyis inkább kétszer tíz, mivel a szezont két nagyobb témára építették fel az alkotók. Bordást ezredessé léptették elő, de Kolonics tábornok más beosztást szán neki, Bordás azonban nemet mond az ajánlatra. Közben a Nemzetbiztonsági Hivatal ügynökei plutóniumcsempészek után nyomoznak.

A sorozat nemcsak új részekkel jelentkezik, de új időpontot is kapott az m1 műsorkiosztásában: a megszokott vasárnap este helyett ezentúl péntekenként 21.10-től láthatjuk a szériát.

A Tűzvonalban ezzel egy erősebb műsorsávba került, a Viasaton és az RTL Klubon a Helyszínelők, illetve a New York-i helyszínelők megy ebben az időpontban, a TV2 pedig ekkor sugározza péntek esti filmjeit, 9-én éppen az Amerikai pite ötödik részét.