George Clooney újra Ross doki lesz

Vágólapra másolva!
Az Entertainment Tonight értesülései szerint végül George Clooney is megjelenik a Vészhelyzet fináléjában.
Vágólapra másolva!

A tizenötödik évaddal véget ér a tévétörténet egyik legnagyobb hatású kórházi sorozata, így a készítők megpróbáltak minél több színészt visszacsábítani a nagyszabású fináléra. George Clooney azok között volt, akik a végsőkig ellenálltak, de az Entertainment Tonight úgy tudja, hogy a színész a héten mégis munkába áll.

Pedig a sorozat executive producere, John Wells épp a múlt héten mondott le Clooneyról, mondván, hogy a színész "túl elfoglalt és túl jóképű" ahhoz, hogy újra elvállalja Vészhelyzet-beli szerepét - már sokszor beszéltek róla, de Clooney ezidáig mindig nemet mondott. Mindenesetre most megváltoztatta álláspontját, így hamarosan újra a népszerűséget meghozó szerepben, vagyis Ross dokiként láthatják a nézők.

A Vészhelyzet - miután hozzápakoltak még három extra részt - áprilisban vesz búcsút a közönségtől, az utolsó epizód előtt egy egyórás visszatekintéssel. A fináléra több régi szereplő visszatér, még a halott Green doki is. Az Anthony Edwards által játszott orvos nem kísérteni jár vissza a kórházba, egy flashbackben jelenik majd meg, ahol viszont közös jelenete lesz Cate Banfielddel (Angela Bassett karakterével) -, ami azért érdekes, mert Cate csak a mostani évadban tűnt fel a színen.

A záró szezonra doktor Weaver és doktor Romano is visszatérnek: persze ők is csak flashbackekben, tekintve, hogy utóbbi már szintén meghalt a történet szerint. Újra csatlakozik a stábhoz Eriq La Salle, Benton doktor egykori megformálója is - őt azonban nem láthatjuk a képernyőn, mert egyelőre "csak" rendezést vállalt.