Liptai és Tilla együtt, megint lesz Áll az alku

Vágólapra másolva!
Megint lesz Áll az alku, kissé más szabályokkal: Gundel Takácsot Kovács Áronnal igyekszik pótolni a TV2. Napi műsornak várható még egy páros vetélkedő, persze celebekkel, de két heti műsoron is dolgoznak, így került a csatornához egy pókerműsor vezetése végett a közelmúltban még a Viasattal utazgató Korda György és Balázs Klári.
Vágólapra másolva!

Sajtótájékoztatón jelentette be tavaszi terveit a TV2. Gyöngyössy Bence programigazgató elmondta, hogy a gazdasági válság ellenére, "ellentétben más kereskedelmi tévékkel", lesznek új, saját gyártású műsorok. Ezek ismertetése előtt jelezte, hogy a bulvárhírek nem igazak a napi szappanoperával kapcsolatban, a TV2 erősen hisz a Jóban Rosszban napsütötte jövőjében, ennek megfelelően pár hete új vezető író dolgozik a stábbal: az Angliából jött, húsz éve a szakmában tevékenykedő szakember feladata lesz dinamikussá és izgalmassá tenni a kórházas szériát.

"Eltűnnek szereplők, de csak azért, hogy új arcok jöjjenek. Liptai Claudia is forgat már egy ideje" - mondta Gyöngyössy. Mint az [origo] megtudta, idén kevesebb pénzből gazdálkodik a produkció, mint tavaly, de a TV2 vezetői szerint nemigen van olyan komoly csatorna, mely idén vígabban költene, mint 2008-ban.

Hétfőtől Joshi Bharat, aki "megérett arra, hogy elfoglalja méltó helyét", szembemegy a Mónika show-val, feladata lesz erős felvezető műsorként sok nézőt szállítani a Tények-nek. Három sorozateste lesz a csatornán, hétfőn az NCIS után a Gyilkos számok jön, majd idővel ennek helyére kerül be a Flashpoint, magyar címén Elit egység. A Született feleségek átcsúsznak keddre, a kilences sávban mérkőznek, utána pedig egy nőcis sorozat jön, a Brooke Shiledsszel felálló Rúzs és New York, azaz a Lipstick Jungle, a Szex és New York írónőjétől. Ebből következik, hogy a szerda is változik, mert a biztos bástya, House után nem a kertvárosi asszonykák, hanem a Szellemekkel suttogó érkezik, új részekkel persze. Új elem lesz még a The Starter Wife, ez hétvégére kerül. Minden új sorozatról írunk még bővebben a premier előtt.

Mr. és Mrs. címmel indul majd tavasszal új, napi műsor a TV2 estéjében, ez egy "házaspárbaj", társismeretei vetélkedő, méghozzá ismert emberekkel - hiszen celeb kell a magyarnak, mint kiderül ősszel is. Ezt a műsort a Liptai és Till Attila vezetik, vélhetően a Hal a tortán sávjában, miután az lekerül a programból. Valószínűleg ugyanebbe a sávba érkezik majd idővel az Áll az alku, mely a licenctulajdonos módosításaival, kissé más formában lesz képernyőn. Utóbbit Kovács Áron (Popdaráló, A sztárok a fejükre estek) vezeti, de sem ebből, sem a vetélkedőből nem forgattak még. "A Hal a tortán erős brand, de tudjuk, nem árt pihentetni néha egyes műsorokat" - mondta a főzőshow-ról a programigazgató. A vezetők szerint "dinamikus, humoros és energikus" Kovács Áron áll be tehát Gundel Takács helyére, új díszletek közé, de csak akkor, ha az egyre ismeretlenebb, olajszagú bulvárszereplők letették a serpenyőiket.

Fotó: Gebauer Hanga [origo]

Két saját gyártású műsor maradt még: az említett Hal a tortán állandó kibice Sági Szilárd, ő főzőműsort kap tavasszal, ez heti egyszer, hétvégén lesz képernyőn. Ugyancsak hetente lesz egy celebekkel megtámogatott pókerműsor is, ezt természetesen Korda György és Balázs Klári kommentálják majd, maguk mellé kapták még Nacsa Olivért is. Érdekesség, hogy a Viasat3 is hasonló műsort tervez, ott már február végétől osztják a lapokat.

Sok fotó itt!