Mellét levágó nő miatt dühöng a PTC

Vágólapra másolva!
Az amerikai kábelsorozatok sokkal többet engednek meg magunknak, mint az országos adókra készülő szériák. Most a Kés/Alatt miatt áll a bál.
Vágólapra másolva!

A Parents Television Council, Szülők Televíziós Tanácsa írásban protestált az amúgy is gyakran sokkoló Kés/Alatt újabb jelenete miatt, felhíván a reklámozók figyelmét arra, hogy a 95 millió amerikai háztartásban fogható FX Network sorozata túl nyersen mutat erőszakot, szexet. A konzervatív értékeket valló csoportnál most egy öncsonkításos jelenet verte ki a biztosítékot, ugyanis január 27-én, este tízes kezdéssel egy olyan epizód ment, hol egy nő elektromos késsel saját mellét vágja le.

A kétségkívül merész, sőt, bizarr sorozat készítőit sokszor támadták a brutális jelenetek miatt, hiszen a szex számos perverz formáját bemutatták már. Majdnem minden epizódban új páciens bukkan fel a történetnek hátteret adó plasztikai sebészeti klinikán, gyakran van közösülés amputált személlyel, transzszexuálissal, törpével, ikrekkel, de guminővel is, miközben a homoszexualitás ábrázolása vagy a drogfogyasztás teljesen természetes.

A PTC korábban is jelezte, hogy azonmód megszüntetné a műsort, ha tehetné. A családi tévézésért lobbizó szervezet már elérte, hogy néhány hirdető visszalépett, és nem akar reklámozni a Kés/Alatt közben. Képek itt.

Forrás: [origo]

A volt pornós Kimber a róla mintázott guminővel

A sorozat alkotójáról, Ryan Murphyről jól tudjuk, hogy egy kis provokációért nem kell a szomszédba mennie: a plasztikai sebészek cinikus és olykor morbid világa után tavaly egy nőgyógyászt kívánt bemutatni a nézőknek, aki, bár férfi, lélekben inkább páciensei neméhez tartozik. A Ralph Fiennes testvére, Joseph által megjelenített doki már a pilot epizódban női fehérneműbe bújt, de olyan témák is terítékre kerültek, mint a kiskorúterhesség vagy a pedofília. A pilot viszont nem kellett a csatornának, így a Pretty/Handsome nem kapott megrendelést.