Ünnepelt House és csapata

Vágólapra másolva!
Ünnepeltek a dokik: február 2-án ment le az Egyesült Államokban a Doktor House századik epizódja.
Vágólapra másolva!

A Doktor House 2004 novemberében debütált a Fox csatornán, négy évvel később (az ötödik évad tizennegyedik részével) pedig már a sorozat századik epizódját forgatták, ami február 2-án került adásba.

A századik rész, ha úgy vesszük, semmi különössel nem készült, hisz ugyanarra a sémára épül, mint az összes többi: valaki rosszul lesz mindennapi tevékenysége közben, House-nak és csapatának pedig viszonylag rövid idő alatt ki kell derítenie, hogy mi a baja a páciensnek.

A The Greater God címet kapott epizód annyiban mégis különleges, hogy a beteg ezúttal egy doktornő, aki saját boldogságát kívánta megélni, ezért inkább otthagyta az orvosi pályát - vallomása, okfejtése persze House-t és kollégáit is megfertőzi, elkezdenek saját sorsukon gondolkodni.

Az ominózus részt már tavaly novemberben leforgatta a stáb, így ők akkor ünnepelték a jubileumot: Hugh Laurie és a többiek egy hatalmas tortát fogyasztottak el, amit sebészeszközökkel daraboltak szét.

Most azonban a közönségen a sor, hogy megülje a jeles eseményt: a TV Guide például egy nem éppen könnyű kvízzel állt elő ez alkalomra, mellyel azt vizsgálja, hogy a nézők mennyit tanultak az orvosi sorozatból - vagyis helyes diagnózist vár pár tünet alapján.