Végleg lelép az egyik született feleség

Vágólapra másolva!
A napokban a Grace kliniká-ból jelentették be ketten is a távozásukat, most a Született feleségek egyik szereplője menne.
Vágólapra másolva!

Elege lehet az örök kavarógép szerepéből Nicollette Sheridannek, többé nem kívánja ugyanis megjeleníteni a Született feleségek Edie-jét.

Az információ hivatalos, nem olyan kacskaringósan jutott el a médiához, mint a Grace klinika szereplőinek döntése. Az E! magazinnak a színésznő szóvivője nyilatkozott, a TV Guide-nak pedig már az ABC főnökei is megerősítették a hírt.

Sheridan szóvivője úgy fogalmazott, "Nicollette nagyon jól érezte magát a show-ban, de most már más projekttel szeretne foglalkozni". Hogy mi a következő terv, arról egyelőre nincs hír, mint ahogy arról sem, hogy pontosan mikor fejezné be a forgatást a színésznő.

Az pedig egyenesen titok, hogy miként írják ki Edie-t a Született feleségek-ből, de vannak persze olyanok, akik már elkezdtek kombinálni, az E! újságírója például állítja, hogy Edie-t meg akarják majd ölni, és ezért menekülnie kell.

Sheridan a sorozat indulása, vagyis 2004 óta a Lila Akác köz lakója, előtte jórészt tévéfilmekben játszott, és a szélesebb körű ismertséget is egy tévés produkció, a Knots Landing (a Dallas spin-offja) hozta meg neki - számíthatunk tehát arra, hogy a közeljövőben újabb sorozatban láthatjuk a színésznőt.