Görög Zita és Jakupcsek a Viasat3-nál

Vágólapra másolva!
Régi gondja látszik megoldódni a Viasat3-nak, ugyanis a tavaszi idényre végre nem csak kettő, hanem rögvest hét-nyolc képernyős arca lesz. Papp Gergő két műsorban is szerepel, Görög Zita és Jakupcsek Gabriella pedig Gianni és csapatának munkáját fogja dicsérni vagy épp pocskondiázni. Stílszerűen vendéglőben fogadta a tavaszt illetően derűlátó csatorna az érdeklődő sajtót.
Vágólapra másolva!

"Vissza kell hozni azt, amit Magyarország megérdemel!" - szónokolt a Viasat3 sajtótájékoztatóján a csatorna által immár rendszeresen foglalkoztatott Gianni, politikusokat megszégyenítő módon. - "Valamit elvett ettől az országtól az elmúlt ötven év, vissza kell hozni a figyelmes vendéglátást!"

Gianni Nagy étteremalakítás című műsorát reklámozva - folytatva a politikai vonalat - még programot is hirdetett, szeretné, ha étterembe járni újfent program lenne, még ha a gazdasági válság nem kedvez épp ennek az időtöltésnek. Hetente megszállnak egy-egy vendéglátóipari üzemegységet, azt feljavítják, átalakítják designerrel, kertésszel, séffel, lakberendezővel - de sietve hozzáteszik, hogy nem minden esetben lepattant, szutykos, falusi csehóról van szó, néha jól futó vendéglők egy-egy termét varázsolják otthonosabbra vagy épp előkelőbbre. Gianni kifejezetten jól beszél magyarul, szónoklata közben csak egy vicces hibát vét, s közben úgy szónokol, mint egy pártvezér: "Egy vendéglátóst csak a szenvedély vezérelhet! Ha nincs szenvedély, nincs álom!" - mondja, és láthatóan hiszi is.

A Viasat3 régi gondja volt, hogy nem akadtak arcai, akikkel azonosíthatta volna a csatornát a néző, hiszen főképp a Helyszínelők és a két spinoff jutott eszébe a nézőknek a Viasat neve hallatán. Most leigazolták erre a műsorra Jakupcsek Gabriellát, Görög Zitát és a rádiós Rákóczi Ferencet, ők egyfajta zsűriként közreműködnek majd a produkcióban, tesztelvén az új étlapot, minősítvén az átalakított helyet. Jakupcsek szerint komoly diplomáciai feladat úgy kritizálni, hogy közben ne sértse meg a lakberendezőt, séfet. Görög Zita - akiről a helyszínen kiderült, hogy a csúszós ételekhez bottal sem nyúl - pedig jelezte, hogy nem mindenre bólintó zsűriként működnek, mert "akadt negatív élmény bőven."

A műsor március 6-án kezdődik, és Gianni energiájában lehet bízni, hiszen a Tuti fuvar - A taxikvíz is miatta, dinamizmusa, humora és lazasága miatt volt valamennyire élvezhető, és a már haldokló Bár 2.0 című műsorba is tudott új erőt vinni, amikor az elsőre kiszemelt bármenedzser távozott. Az olaszt a netezők is kedvelték, mert miközben a fórumon kegyetlenül osztották az összes szereplőt, a kemény kézzel irányító, határozottan dirigáló vendéglátós nemigen kapott beszólást. Jakupcsek szerint ugyan "összekeveri a dugót a dugással", de ettől csak vidámabb lehet a reality.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Több kép itt!

Gianni az [origo]-nak elmondta, hogy eddig négy részt forgattak le, tehát a felénél sem járnak. Mivel kedvenc magyar étele a tejfölös csirkepaprikás nokedlivel, feltételezhetjük, hogy nem nagyon rossz az ízlése, azaz talán nem kergették végig őrjöngő, dühödt étteremtulajdonosok az adott település főutcáján, vasvillával kezükben, műve láttán.

Van másik!

A sajtóeseményen Papp Gergő beszélt még két másik, Viasat3-on induló programról, ezekről már írtunk korábban. A pókeres műsorban olyanok szerepelnek, mint Szabó Győző, Rudolf Péter, Nagy Feró, Trokán Péter, Marjai Judit, Kokó, Ganxsta Zolee, Rippel Ferenc vagy Urbán Flóri, ezt a játékba fél évvel ezelőtt Vegasban beleszerető Papp mellett Majka vezeti.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Több kép itt!

A TV2-től pár hónapja eljött tévés viszi tovább Pimasz úr figuráját, de eztán a Viasat3-on, "megmutatni és megélni" mottóval. Különféle kínos helyzetekbe keveredik önszántából, hogy megmutassa, mennyire nem toleráns az átlag, ha tőle jelentősen eltérő embertípussal találkozik. Ennek érdekében egyik adásában nagyon kövérré maszkírozzák, izzadtan, hatalmas hassal, lihegve érkezik egy állásinterjúra, meglesvén, vajon ilyen külsővel eleve esélytelen-e, vagy kap legalább egy lehetőséget.