Öt év Dexternek, a szociopata gyilkosnak

Vágólapra másolva!
Semmi különöset nem lát abban Michael C. Hall, hogy sorozatbéli testvérét vette feleségül az életben. Biztos jövőképe van, a széria még két évig megy.
Vágólapra másolva!

A Dextert alakító Michael C. Hall az elpais.com-nak elmondta, hogy intenzív munka és komoly kihívás megformálni a tévétörténet egyik legszámítóbb sorozatgyilkosát. A harmadik évadban még több emberi érzést tapasztal meg a főhős, egyre jobban kötődik személyekhez, ami újabb zűröket eredményez.

Októberben a Showtime jelezte, hogy negyedik és ötödik évadot is kér a sorozatból, annyira elégedett - ez meglepte a színészt, és persze örült a hírnek, mivel a forgatókönyvírók előre dolgozhatnak, tervezhetnek, nem kell kapkodni, lehet kibontani a szálakat. Michael C. Hall - aki azért bízik benne, hogy nem marad a skatulyában, és utána egészen más karakter kap - elárulta, hogy Dexter belső monológjait ő is alakítja. Magánéletéről is faggatták a lapok, de nem látott semmi különlegeset abban, hogy sorozatbéli testvérét vette feleségül. "Sok pár ismeri meg egymást a munka során" - magyarázta.